New Dwelling – Tavistock

These are some photos of a (nearly) completed house that I worked on for Rogers and Jones Architects a while ago, in order to gain planning and building regulations approval for a bespoke residence located on the outskirts of Tavistock in Devon.

The design features an integrated garage and master bedroom above. The front projecting box window with full height glazing gives the building a contemporary look, which is then surrounded by powder-grey cedral cladding wrapping down from the roof.

Front elevation, for building regulations
Floor plans

The modern glass-sheet-effect porch design being hung via wound steel cable provides a light and minimalist entrance. The interior features a generous open plan kitchen and living space with large bifolding doors leading out to the garden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *